1. Sijè a nan akò a.
    • Akò sa a valab pou sit entènèt https://healthy-food-near-me.com epi li konkli ant itilizatè sit sa yo ak pwopriyetè sit sa yo (apati https://healthy-food-near-me.com )
    • Akò sa a etabli pwosedi pou resevwa, estoke, trete, itilize, ak divilge Done pèsonèl itilizatè a ak lòt enfòmasyon ke https://healthy-food-near-me.com resevwa nan men itilizatè sit yo. Itilizatè a ranpli done pèsonèl yo.
    • Pou mete enfòmasyon, yon anons, itilize sit la sou nenpòt nan sit http://healthy-food-near-me.com, Itilizatè a dwe li Akò sa a ak anpil atansyon epi eksprime akò konplè li yo ak kondisyon li yo. Konfimasyon konsantman konplè ak akò sa a se itilizasyon sit la pa itilizatè a.
    • Itilizatè a pa gen dwa afiche enfòmasyon, anons, itilize sit la si li pa dakò ak kondisyon ki nan akò sa a, oswa si li pa rive nan laj legal lè li gen dwa antre nan akò oswa li pa yon moun ki otorize nan konpayi an sou ki gen non enfòmasyon an afiche, anons.
    • Pa afiche enfòmasyon sou sit lè l sèvi avèk sit la, itilizatè a antre nan done pèsonèl oswa, bay done sa yo nan yon lòt fason, ak / oswa, fè nenpòt ki aksyon sou sit la, ak / oswa lè l sèvi avèk nenpòt ki pati nan sit la, itilizatè a ekspreseman dakò ak la tèm akò sa a ak provideshttps: //healthy-food-near-me.com ak dwa pou resevwa, magazen, pwosesis, itilize ak divilge itilizatè done pèsonèl dapre kondisyon ki nan akò sa a.
    • Akò sa a pa kontwole epi https://healthy-food-near-me.com pa responsab pou resevwa, estoke, trete, itilize, ak divilgasyon done pèsonèl itilizatè a ak nenpòt lòt enfòmasyon bay twazyèm pati ki pa posede oswa opere pa https. ://healthy-food-near-me.com, ak moun ki pa anplwaye AvtoTachki .com, menm si itilizatè a te jwenn aksè nan sit, pwodwi oswa sèvis moun sa yo atravè https://healthy-food-near-me .com oswa bilten an. Konfidansyèl nan konpreyansyon, Akò sa a se sèlman enfòmasyon ki estoke nan baz done sit la nan yon eta chiffres epi li disponib sèlman nan https://healthy-food-near-me.com.
    • Itilizatè a rekonèt ke, nan evènman an nan neglijans li nan sekirite ak pwoteksyon nan done pèsonèl li yo ak done otorizasyon, twazyèm pati ka jwenn aksè san otorizasyon nan kont lan ak done itilizatè pèsonèl ak lòt. https://healthy-food-near-me.com pa responsab pou pèt ki fèt nan aksè sa yo.
  2. Pwosedi a pou jwenn done pèsonèl.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Bonbon bay sèvis depann sou sa a, pou egzanp, estoke done nan yon panyen ant vizit;
    • Adrès IP itilizatè a.
  2. Tout enfòmasyon yo kolekte pa nou, menm jan se, epi yo pa chanje nan kolekte done. Itilizatè a responsab pou bay enfòmasyon serye, ki gen ladan enfòmasyon sou done pèsonèl.https: //healthy-food-near-me.com gen dwa, si sa nesesè, pou verifye presizyon enfòmasyon yo bay la epi mande konfimasyon enfòmasyon yo bay la. si sa nesesè, bay sèvis itilizatè a.
  3. Pwosedi pou itilize enfòmasyon itilizatè yo.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Regleman pou bay aksè nan baz done a.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • nan demann rezonab nan kò leta ki gen dwa mande ak resevwa done ak enfòmasyon sa yo;
    • si, nan opinyon https://healthy-food-near-me.com, Itilizatè a vyole kondisyon ki nan Akò sa a ak / oswa lòt kontra ak akò ant https://healthy-food-near-me.com ak Itilizatè a.
  7. Kouman chanje / efase enfòmasyon sa a oswa koupe abònman.
  1. Itilizatè yo nan nenpòt ki lè yo kapab chanje / efase enfòmasyon pèsonèl (telefòn) oswa koupe abònman. Travay la nan kèk karakteristik nan https://healthy-food-near-me.com, ki mande pou disponiblite a enfòmasyon sou itilizatè a, yo ka sispann soti nan moman sa a nan chanje / efase enfòmasyon an.
  2. Done pèsonèl itilizatè a estoke jiskaske li efase pa itilizatè a. Avi ase nan itilizatè a sou sipresyon an oswa lòt pwosesis nan done pèsonèl yo pral yon lèt (enfòmasyon) voye nan imèl la espesifye nan itilizatè a.
  3. Done pwoteksyon.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kontak adrès nan ka ta gen kesyon.
  4. Nan ka kesyon, dezi, plent konsènan enfòmasyon ou bay yo, tanpri kontakte adrès imèl la: Support@healthy-food-near-me.com. Sou demann alekri ak sou prezantasyon yon dokiman ki etabli idantite li ak otorite, nou ka bay itilizatè a enfòmasyon sou pwosedi pou jwenn enfòmasyon sou ki kote baz done a.
  5. Chanjman nan politik vi prive a.
  6. Nou ka chanje kondisyon politik vi prive a. Nan ka sa a, nou pral ranplase vèsyon an nan paj la kondisyon, se konsa tcheke tounen detanzantan https://manje an sante-prè-me.com/ vi prive-akò Tout chanjman nan Akò a antre nan fòs soti nan moman sa a nan piblikasyon yo. Lè l sèvi avèk sit la, Itilizatè a konfime akseptasyon nan nouvo kondisyon ki nan Règleman sou enfòmasyon prive nan Libellés an fòs nan moman itilizatè a sèvi ak sit la.
  7. Lòt tèm.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Nan evènman an ki nenpòt dispozisyon nan Règleman sou enfòmasyon prive, ki gen ladan nenpòt pwopozisyon, kloz, oswa yon pati ladan l ', yo jije yo dwe kontrè ak lalwa Moyiz la, oswa envalid, sa a pa pral afekte dispozisyon ki rete yo ki pa kontredi lalwa Moyiz la, yo rete nan tout fòs ak yo valab, ak nenpòt ki yon dispozisyon valab, oswa yon dispozisyon ki pa ka rive vre san yo pa aksyon plis pa Pati yo, yo konsidere yo dwe amande, amande nan limit ki li nesesè asire validite li yo ak posibilite pou aplikasyon.
  3. Akò sa a fin itilizatè a depi li itilize sit la, ki gen ladan plasman piblisite a, epi li valab jiskaske nenpòt enfòmasyon sou itilizatè a estoke sou sit la, ki gen ladan done pèsonèl.